Ecoestudis Enginyeria del Vallès SL és una empresa dedicada al sector de l’enginyeria industrial i mediambiental fundada l’any 1993 situada a Castellar del Vallès.

A Ecoestudis SL treballem per oferir un servei integral per a les empreses i particulars de forma individualitzada, propera i professional. Estudiem cada cas per tal de poder oferir la millor solució en l’àmbit tècnic, econòmic i mediambiental.

Entre les nostres branques de treball, destaca l’enginyeria industrial i mediambiental així com la topografia, l’arquitectura, construcció, urbanisme i eficiència energètica.

El món de l’enginyeria està en constant evolució. És per això que és molt important mantenir-se al corrent de l’actualitat i les últimes novetats.

Des d’Ecoestudis volem mantenir-vos al corrent de totes les lleis i normatives que van apareixent per tal que, tant com a empreses o com a particulars, no us quedeu enrere. Per veure les últimes novetats feu click a la secció Actualitat.

Per a més informació o consulta, estarem encantats de què contacteu amb nosaltres a través del nostre formulari de consulta o bé trucant al 937148562.